29/3/10

Ήρθε η ώρα


Το ξέρω άργησα αλλά ήθελα να πω τις απόψεις μου για την ''΄Ωρα της Γης''. Σέβομαι απόλυτα την δούλεια και την προσπάθεια που κάνει η WWF για να αφυπνίσει συνειδήσεις και να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους για το περιβάλλον. Άλλα μεταξύ μας αυτή η ώρα της γης είναι μεγάλη παπάρα. Το μόνο που καταφέρνει είναι να δίνει άλλοθι σε αύτους που μετά τα 60 λέπτα που κρατάει θα αρχίσουν ξανά να μολύνουν το πλανήτη. Μια ώρα τον χρόνο δεν προσφέρει τίποτα απολύτως και δεν στέλνει κανένα μύνημα. Αν θέλετε να βοηθήσετε τον πλανήτη κάντε ανακήκλωση, περπατήστε, κάντε ουσιαστική μείβση της κατανάλωσης του ρεύματος. Αυτά βοηθούν, μια ώρα σκοτάδι τον χρόνο όχι, γιάτι μετά από αυτή την ώρα θα συνεχίσουμε να παρασιτούμε αυτόν τον πλανήτη που μας ανέχεται.

Υ.Γ. Ας κάνουν μια ώρα που θα κλείνουν όλα τα ρυπογόνα εργοστάσια. Μπορούν;
Υ.Γ. 'Εγω πάντως δεν τα έκλεισα τα φώτα για αντίδραση.
Υ.Γ. Σας αγαπάω, Χριστός ανέστη (κάποια στιγμή θα καταλάβετε)

28/3/10

Gamato is back


 Ναι φίλοι και φίλες. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα. Το gamato είναι δω. Άνοιξε και πάλι το gamato σε ιταλικό server με το όνομα gamato.it. Τα μέλη δεν ξεπερνάν τα 800 άτομα, τα torrent τα 300 και υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα, αλλά το gamato γύρισε. Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται.

Υ.Γ. Gamato.it
Υ.Γ. Fight the power
Υ.Γ. Σας αγαπάω, Χριστός ανέστη (κάποια στιγμή θα καταλάβετε)

27/3/10

ΣΟΚ



Σοκαρίστηκα, μου έπεσαν τα μαλλιά και τρελάθηκα με αυτά που άκουσα. Στα ΟΥΚ υπάρχουν τέτοια φαινόμενα ρατσισμού και μισαλοδοξιάς; Φοβερό. Πάντα πίστευα πως στα ΟΥΚ παίζουν με Barbie, Actionman και πλάθουν κουλουράκια. Πάτε καλά. Αν έχετε την εντύπωση πως ο στρατός είναι μόνο σώματικη γυμναστική και προετοιμασία γελιέστε. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μηδενικό IQ και έχουν υποστεί πλήση εγκαιφάλου δεν μπορούν να σκεφτούν τι λένε, έχουν εκπαιδευτεί για να σκοτώνουν και μόνο. Ούτε να σιδερώνουν, ούτε να σκουπίζουν, να σκοτώνουν. Το μίσoς είναι μέρος της εκπαίδευσής τους. Αύτα τα φαινόμενα είναι γωστά και συνηθισμένα σε όλους τους στρατούς του κόσμου δεν είναι ελληνικό φαινόμενο (παράξενο) και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Ξυπνήστε ο κόσμος δεν είναι από ζαχαρωτά, ούτε υπάρχουν ροζ συνεφάκια και πόνυ που πετάνε. Φυσικά το ότι είναι συνήθες φαινόμενο δεν σημαίνει πως δεν είναι αποτροπιαστικό, ρατσιστικό και βαθειά αντιδημοκρατικό. Αυτός είναι ο στρατός, δεν είναι για να καθαρίζει δρόμους, είναι για να σκοτώνει. Είναι ένα αναγκαίο κακό, τεράστιο κακό αλλά αναγκαίο.

25 Μαρτίου 2010 - Αθήνα


Άγνωστη ημερομηνία - Άγνωστο μέρος



Υ.Γ. Ο Καρατζαφέρης είχε, δεν είχε την είπε την μαλακία.
Υ.Γ. Σας αγαπάω, Χριστός ανέστη (κάποια στιγμή θα καταλάβετε)

26/3/10

Βοήθειά μας

Σαν συγκέντωση της οικογένειας Corleone δεν είναι;

Εκκλησία, το αγαπημένο μου θέμα. Ο Νικος Καζαντζάκης είπε  "Δεν πιστεύω τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι λεύτερος" συμφωνώ (όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν) και συνεχίζω λέγοντας πως δεν είμαι κατά της θρησκείας διότι είναι μία βιολόγική ανάγκη του ανθρώπου να πιστεύει σε κάτι (ακόμα και αν αυτό το κάτι δεν υπάρχει) αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Είμαι όμως κατά αυτών των ρασοφόρων δήθεν ''λειτουργών'' της κοινωνίας και στο οικοδόμημα αυτό που λέγεται εκκλησία που εκμεταλεύονται την πίστη του κόσμου. Η εκκλησία λοιπόν το αποκούμπι του Ελληνισμού (μη χέσω) φορολογείτε με 20% (μπαρούφες) την ώρα που ένα ένα νομικό προσωπο με έσοδα πάνω από 60.000 φορολογείτε με 40%, επίσης οι μισθοί το παπάδων (το ''δ'' με ''ρ'') πληρώνοντε από το ελληνικό δημόσιο με χρηματα του Ελληνικού λαού. Να θυμήσω πως ευχέλαια, γάμοι , κτλ είναι αφορολόγητα. Τζαμάικα. Πέρναμε την χειρότερη στιγμή της ελληνικής ιστορίας μετά την μεταπολίτευση και ο δεύτερος θεσμός σε μέγεθος και δύναμη της χώρας μετά το ίδιο κράτος (που είναι και ο δεύτερος μεγαλήτερος ιδιοκτήτηε γης μετά το κράτος) δεν θέλει να βοηθήσει την χώρα. Στην τελική τα λεφτά και η περιουσία που διαχειρίζεται η εκκλησία είναι χρήματα που της έδωσε ο ελληνικός λαός για να τα σώσει από τους Τούρκους και αυτοί ζητάν και άλλα. Διεκδηκούν εκτάσεις κατοικημένες ή εκτάσεις φιλέτα με Οθωμανικά φιρμάνια.

Υ.Γ. Διαβάστε επίσης το άρθρο στο Greek Rider
Υ.Γ. Αφιερωμένο στον ξάδερφο. 
Υ.Γ. Σας αγαπάω, Χριστός ανέστη (κάποια στιγμή θα καταλάβετε)

Mortal Combat: Τζούλια Vs Σάσα

Τάξης και ηθική (και χρήμα)


Ομηρικοί καυγάδες μαίνονται ανάμεσα στις δύο Ελληνίδες πρέσβηρες της μουσηκής και της τέχνης (μα δεν είναι κρίμα κάντε ένα ντουέτο). Επειδή έγω μπορεί να είμαι χαζός και να μην έχω καταλάβει, η Τζούλια και η Σάσα μαλώνουν για το ποια είναι περισσότερο ή ποια είναι λιγότερο πουτάνα; Στην περιπτωσή τους ταιριάζει γάντι η παροιμία ''Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα''. Εγώ ως ταπεινός θεατής αυτής της τιτανομαχίας έχω να προσθέσω, πως η μόνη διαφορά ανάμεσα στην Τζούλια και στην Σάσα είναι ότι η μία τα κάνει και τα δείχνει (γεγονός που επικροτώ) και η άλλη μας το παίζει παρθένα και καλά, θέλει να πιστέψουμε ότι σοκαρίστηκε άπο αυτά που είδε. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και ΄μείς κρυφό καμάρι. Το γεγονός είναι ένα και οι δυο τους όπως και πολλές μοντελοτραγουδιστιοηθοποικτλ κάνουν πιάτσα. Ας μην γελιόμαστε η Σάσα απλώς θύμωσε επειδή δεν σκέφτηκε πρώτη το κόλπο με την τσόντα. Μην παραξενευτείτε αν αρχίσουν να κυκλοφορούν διάφορα DVD με γνωστές πρωταγωνίστριες. Όλες αυτές περίμεναν κάποια να κάνει την άρχη.

Κάτι τελευταίο. Ρε Τζούλια η δημοτικότητα που επικαλείσε στην έπιστολή-διάγγελμα (που άμα την έγραψες εσύ, έγω είμαι ο Michael Jackson ή o John Lennon δεν ξέρω ακόμη θα το σκεφτώ πιο μετά) προήλθε από μια τσόντα, μην λες την άλλη ιερόδουλη, έλεος.

Υ.Γ. Άντε Σάσες εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Τζούλια
Υ.Γ. Σας αγαπάω, Χριστός ανέστη (κάποια στιγμή θα καταλάβετε)

22/3/10

Ιστορίες από την Κρήτη

Το σχολείο μας πήγε στην Κρήτη και αυτά ειναι στιγμιότυπα από έμας αλλά και από πράματα που μας έκαναν εντύπωση:

Ο ξάδερφος και εγώ σε στιγμές βλακείας

Ένα κοινωνικό μύνημα προς τον σύγχρονο Έλληνα. Γιατί ο τοίχος είναι ο μεγαλύτερος φιλόσοφος

Τα παρακάτω δεν χρειάζονται σχόλια:

                                         

                                                                                                        



Δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, αυτοί είναι ξένοι!

Εμείς οι μετέχοντες της ελληνικής παιδείας (ειδικά οι παλαιότεροι) έχουμε υποστεί επί δεκαετίες ολόκληρες μια μαλακή, σχεδόν αδιόρατη προπαγάνδα, η οποία στην καλύτερη περίπτωση προέρχεται από έναν αφελή, ατεκμηρίωτο πατριωτισμό. Η προπαγάνδα αυτή έχει στόχο τον «εξελληνισμό» και την εδραίωση μιας υποσυνείδητης αλλά πανίσχυρης πεποίθησης περί φυλετικής μας ανωτερότητας. Το είπε άλλωστε ξακάθαρα η Χαλκιά, ότι «η νίκη είναι στα γονίδια του ελληνα», βολικά ξεχνώντας να μας πει για τα φάρμακα στον οργανισμό της συγκεκριμένης (και πολλών άλλων!)
Χρόνια ολόκληρα νιώθω σα να ζω στο 1984 του Οργουελ, παρατηρώντας την προσπάθεια αναθεώρησης του παρελθόντος, επανασυγγραφής της ιστορίας στο πιο απλό, καθημερινό επίπεδο. Αίφνης, τι θα πει «ελληνικός καφές»; Που βρήκαν οι ελληνες καφέ; Γιατί όχι αραβικός ή τούρκικος, που είναι και η αλήθεια; ΟΚ, δεν αναγνωρίζουμε ότι ο καφές που πίνουμε είναι αραβικός, δικαίωμά μας (τι στην οργή περιούσιος λαός είμαστε άμα δε μπορούμε να κάνουμε το κέφι μας;), αλλά στη συνέχεια πώς έχουμε την απαίτηση η φέτα να είναι υποχρεωτικά ελληνική; Θα σου πει ο δανός, κι εγώ περιούσιος είμαι, δανέζικη θα τη λέω τη φέτα, κι άντε βγάλε άκρη εσύ, είναι και μακριά η Δανία, που να στέλνεις στρατό να την κατακτήσει...
Αμ τα τοπωνύμια; Πόσο καιρό έχετε να ακούσετε το Τουρκολίμανο; Εγινε Μικρολίμανο. Ντροπής πράγματα τώρα, στην καρδιά του επί χιλιετίες αμιγώς ελληνικού (ας γελάσω!) Πειραιά να υπάρχει μια γωνία Τουρκιάς! Τι θα πει «Γιδάς»; Αλεξάνδρεια! Ντροπής πράγματα να ασχολείσαι με τα γίδια. Από στρατηλάτη και πάνω μόνο. Ας ξαναβαφτίσουμε την Καρατζόβα σε Αριδαία, την Κάντζα σε Παλλήνη και όλα τα σλαβικά και αρβανίτικα τοπωνύμια σε Νεοχώρια κλπ, μην τυχόν θιγεί η (ουτοπική, ετσι κι αλλιώς) εθνική μας καθαρότητα.
Ετσι μάθαμε. Οτι όλα είναι ελληνικά. Και αν τυχόν κάτι ξέφυγε, είναι κατώτερο και άξιο περιφρόνησης. Εμείς όταν πήγαμε μετανάστες στη Γερμανία, πήγαμε ως πρεσβευτές του αθάνατου ελληνικού πνεύματος, κάτι σαν διαφωτιστές, τους κάναμε και χάρη που φέραμε τον Πλάτωνα και τον Καζαντζίδη στις φάμπρικες. Οι Αλβανοί όταν ήρθαν μετανάστες σε μας ήταν κάτι βρωμιάρηδες παρακατιανοί κλέφτες. Ε, ας μη θέλουν και να ψηφίζουν και υπηκοότητες και τέτοιες σαχλαμάρες. Ισα κι όμοια είμαστε;

Y.Γ. Το άρθρο αύτο δημοσηεύτηκε στο περιοδικό biscotto.
Y.Γ. Έγω το αναδημοσιεύω από το www.skylos.gr.
Υ.Γ. Καλώς ήρθαμε.
Υ.Γ. Σας αγαπάω, Χριστός ανέστη (κάποια στιγμή θα καταλάβετε)

15/3/10

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι μαγικό


Και ποιος δεν θα έρθει στην Ελλάδα. Ονόματα διεθνούς φήμης θα παρελάσουν από την χώρα μας το καλοκαίρι. Όλη ροκ βιομηχανία έχει ραντεβού φέτος ΕΔΩ. Για άρχη οι James, μετά από τις sold out συναυλίες του περσινού καλοκαιριού ξανα γυρνάνε με μία περιοδία στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε κάποια από τα ελληνικά νησιά. Επίσης το συγκρότημα συνώνυμο της ροκ στην Ελλάδα, οι Scorpions, δεν θα μπορούσαν να μην γιορτάσουν με το ελληνικό κοινο την διάλυση τους, με τρεις παρακαλώ συναυλίες (στις 5, 7 και 9 Ιουνίου). Το Sonisphere Festival θα φιλοξενίσει, ακούστε, Μetallica, Slayer, Μegadeth και Αnthrax και το Rockwave Festival στη Μαλακάσα, 10 και 11 Ιουλίου, τους Βlackeyed Ρeas, τους Faithless και τους Μassive Αttack. Το κερασάκι στην τούρτα είναι οι Γερμανοι Rammstein και ο Ζαν-Μισέλ Ζαρ που θα επισκευθεί μια ακόμη φορά τη χώρα μας, στις 30 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και 1 Ιουνίου στην Αθήνα. Τα συμαντικότερα όλων φυσικά οι συναυλίες των Aerosmith και U2 που θα γίνουν στις 20 Ιουνίου στο Στάδιο Καραϊσκάκη και 3 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο αντίστοιχα. Και ακόμη δεν τέλειωσα, φήμες λένε για την επιστροφή του τεράστιου θρύλου της ροκ Bob Dylan μπροστά στο ελληνικό κοινό. Καθώς και για συναυλία της  Rihanna.

Υ.Γ. Ώρε, μάνα!!!!!!!
Υ.Γ. Ξάδερφε κανόνισε.                                 

AEROSMITH - DREAM ON


BOB DYLAN - TANGLED UP IN BLUE

14/3/10

Do it Phaidon


Το ''Do it Phaidon'' αυτής της εβδομάδας δεν έχει σχέχη με ταινία, ούτε με μουσική. Αύτην την εβδομάδα αυτό που σας προτείνω και σας παροτρύνω να κάνετε είναι να σπάσετε τα νεύρα κάθε φίλου σας Παοκτσή (σε λογικά πλαισία) και αρχίζω πρώτος. Ζάχο, ξάδερφε, πρόεδρε,Van Damme νιανιανιανια!!!!!!
Δύο γκολάκια σας έχωσε ο τεράστιος Χαβιέ πάει το πρωτάθλημα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Φτάνει

Υ.Γ. Συγνώμη δεν κρατήθηκα.

Το ποδόσφαιρο

Σε αυτό το blog απαγορέυεται ρητά η αναφορά σε αθλητικά γεγονότα. Αυτή η ανάρτηση λοιπόν δεν γράφεται για το ποδόσφαιρο ως άθλημα, αλλά ως κοινωνικό φαινόμενο. Σε λίγο θα αρχίσει το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ. Σαν φίλαθλος θα δω τον αγώνα θα φωνάξω και θα βρίσω. Ποιο είναι όμως το νόημα; Πριν λίγες μέρες οπαδοί του Άρη έκαψαν τα γραφεία ενός συνδέσμου του ΠΑΟΚ έτσι λοίπον σήμερα είναι πολύ πιθανόν να δούμε επισόδεια άναμεσα σε οπάδους των δύο ομάδων. Γιατί; Είμαστε τόσο ζώα; Αλήθεια νομίζετε πως οι παράγωντες λογαριάζουν καθόλου τους οπάδους της ομάδας τους. Ο Κόκκαλης μπήκε στον Ολύμπιακο γιατι τον αγαπούσε; Ή ο Βγενόπουλος μπήκε στον Παναθηναικό για να τον σώσει; Ο Πρόεδρος έχει στην πλάτη του 12 κακούργηματα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού λοιπόν είναι ο προσωπικός του στρατός. Σκεφτήτε λίγο αν η αστυνομία να πιάσει τον Κόκκαλη για φοροδιαφυγή ή ό,τι άλλο έχει κάνει, τότε 1 εκατομύριο όλυμπιακών θα μπουν στην Γ.Α.Δ.Α. και θα την κάψουν. Ή ο κ. Βγενόπουλος, για σκεφτήτε λίγο, ποιος τον ήξερε πριν μπει στη Π.Α.Ε. Παναθηναικός; Μετά; Το συμπέρασμα είναι πως οι ομάδες είναι τον επιχειρηματιών και αύτων που τις δοιηκούν. Οι φίλαθλοι που λένε η ''όμαδα μου'' ή ''ο παίκτης μας'' είναι σαν τις γκόμενες που λένε ''αχ ο Μπραν μου '', απλώς ηλίθιοι. H ομάδα ρε παπάρα δεν είναι δική σου ποτέ δεν θα γίνει είναι του Κόκκαλη, του Βαρδινογιάννη. Αυτοί βγάζουν λεφτά και πίνουν στην υγειά του κορόιδου. Το ποδόσφαιρο όπως και ο αθλητισμός είναι υγεία, εκτόνωση δεν είναι να το παίρνεις στα σοβαρά, πολυ περισσότερο να μαλώνεις με τους φίλους σου και να φέρεσε σαν νεάτερνταλ σπάζοντας καθίσματα επειδή η ομάδα σου έχασε. Έσυ δεν κερδίζεις τίποτα άλλοι παίρνουν τα λεφτά.

Υ.Γ. Τώρα που τέλειωσε η ώρα της λογικής: ΑΡΗ ΓΑΜΑ, ΑΡΗ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ.
Υ.Γ. Όλη η ανάρτηση ήταν κάλυψη για να γράψω το σύνθημα.

13/3/10

Ο διάβολος κατέβηκε στον Χολαργό (κατα Ημισκουμπρίου Ευαγγέλιο)

Ο δικός μας σωτήρας

Ακόμα ένα πλήγμα για την επόχη μας. Μέτα τις τεράστιες καταστροφές που συνέβησαν το millenium (τί δεν τις πηρατε χαμπάρι, μα τί άνθρωποι είστε;), μέτα το επερχόμενο τέλος του κόσμου σύμφωνα με το πατέρα Μάξιμο το 2012 αμέσως μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ύστερα από τις συνεχής και άναδρες επιθέσεις των Νεφελίμ και Ελοχίμ (συγνώμη αν το ένα είδος πλασμάτων δεν έχει συμμετόχη στις επιθέσει απλώς δεν τους ξεχωρίζω), μετά το 2486 ξύπνημα της Κόκκινης Αρκούδας κατά τον προφήτη Δημοσθένη Λιακόπουλο, έπειτα από τους ψεκασμούς ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα. Ναι, κυρίες και κύριοι ο διάβολος (ο γνωστός) κατέβηκε στην γη να μας κάνει ό,τι είναι να κάνει (δεν ξέρω τί έχει στο μυαλό του, ελπίζω μόνο να μην πονάει). Την αποκάληψη αύτην έκανε ένας άνθρωπος φερέγγυος (όχι τόσο όσο ο Πανταζής στο γνωστό λαικό άσμα, αλλά είναι αρκέτα). Ο πασίγνωστος Γκάμπριελ Άμορθ (αν δεν το ξέρεις τι να σου πω) στα 85 του αποφάσισε πως ήταν καιρός να βγάλει λεφτά και είπε τι να κάνω ας γράψω ένα βιβλίο. Αυτός ο ατρόμητος άνδρας όπως λέει έχει πάνω από 50.000 εξορκισμούς, από αυτούς μόνο 84 αποτέλεσαν αυθεντικές περιπτώσεις δαιμονισμένων (τα άλλα 49.116 ήταν ανεμογκάστρι). Σύμφωνα με τον άγιο αυτόν άντρα οι παιδόφιλοι ιερείς και οι άπιστοι καρδινάλιοι δεν είναι σημάδι διαφθοράς και ηθικής παρακμής της εκκλησίας αλλά αποτέλεσμα της επιρροής του κακού πνεύματος (και ο Εφραίμ επίσης να προσθέσω εγώ).

Υ.Γ. Πόσα ακόμα  νούμερα υπάρχουν σε αυτόν τον πλανήτη;
Υ.Γ. Δείτε το πλήρες άρθρο
Υ.Γ. Αγάπιε καλή αρχή

11/3/10

Gamato is not dead



Κυρίες και κύριοι μέτα από χρόνια αγώνων επιτέλους δικαιονώμαστε. Η ΕΛ.ΑΣ. έπιασε τους μεγαλοκαρχαρίες του ηλεκτρονικού εγλήματος. Το gamato.info έκλεισε για πάντα. Έβαλα μέσα τους διαχειρηστές. Την μύνηση έκανε η Ε.Π.Ο.Ε. Το gamato κατά 'ρχην δεν απλώς διακινούσε, δεν κατείχε κανένα είδους οπτιακουστικό υλικό. Και δε κατάλαβα τα είχαμε λύσει όλα τα άλλα και μας πείραξε το gamato. ;Aμα είχατε τα αρχίδια ας πιάνατε το Χριστοφοράκο ή τον Εφραίμ, αλλά η μαγκιά σας μέχρι το gamato φτάνει.

Υ.Γ. Αύριο στη Αθήνα έχει οργανωθεί πορεία γαι συμπαράσταση στο gamato έξω από την βουλή.
Υ.Γ. Γιώργο hacher κλείσε και το isohunt.

10/3/10

Αυτή η ιστορία βασίζεται σε γεγονότα (facts)




Φίλοι και φίλες σαν σήμερα πρίν από 70 χρόνια (10 Μαρτίου 1940) συντελέστηκε το θαύμα της γέννησης. Η χρονολογία άρχισε να μετράει από την αρχή και ένας κεραυνός έσκισε τον ουρανό πεύτοντας πάνω στο νεογέννητο μωρό. Αυτό που μόλις είχε βγει από την κοιλά της μάνας του ώντας ήδη άντρας, έδωσε πολλαπλούς οργασμούς στην μέα που τον ξεγέννησε και ύστερα τη σκότωσε με μία στριφογυριστή κλοτσιά, βγήκε από την καλύβα που είχε χτίσει με τα ίδια του τα χέρια και ο κόσμος ήταν πλέον δικός του. Ο λόγος για τον μοναδικό πραγματικό ηπερήρωα, για τον άνθρωπο που μπορεί να σκοτώσει τον Σούπερμαν με μία μόνο στριφογυριστή κλοτσια, που μπορεί να βγάλει τον Μπατμαν νοκ-αουτ με ένα μόνο άγγιγμα του μικρού του δάκτυλου, που μπορεί να φρέναρει τον Flash με το βλέμα του, ΤΟΝ CHUCK NORRIS

Δεκαπέντε Chuck Norris facts για να μην λέτε πως την έβγαλα από το μυαλό μου
  1. Ο Τσακ Νόρις δεν κοιμάται. Περιμένει. 
  2. Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.
  3.  Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι.
  4. Ο Τσακ Νόρις αποφασίζει ποια μέρα πέφτει η Τσικνοπέμπτη.  
  5. Ο Τσακ Νόρις έχει πάει στον Άρη. Γι’ αυτό δεν υπάρχει ζωή εκεί.
  6. Όταν ο μπαμπούλας πάει να κοιμηθεί, πρώτα βλέπει αν είναι στην ντουλάπα του ο Τσακ Νόρις. 
  7. Ο Τσακ Νόρις βλάπτει το κάπνισμα.  
  8. O Τσακ Νόρις μπορεί να στραγγαλίσει κάποιον με το καλώδιο ενός ασύρματου τηλεφώνου. 
  9. Ο Τσακ Νόρις έχασε την παρθενιά του πριν απ' τον πατέρα του.
  10. Ο Τσακ Νόρις δεν πιστεύει στον Θεό. Ο Θεός πιστεύει στον Chuck Norris.
  11. O Τσακ Νόρις μόλις γεννήθηκε πήδηξε την πρώτη νοσοκόμα που είδε. Ήταν ο πρώτος της... ήταν η τρίτη του.
  12. Τα δάκρυα του Τσακ Νόρις θεραπεύουν τον καρκίνο. Κρίμα που δεν έχει κλάψει ποτέ.
  13. Ο Τσακ Νόρις επισκέφτηκε τις παρθένους νήσους. δεν είναι πια παρθένες.
  14. Το σπίτι του Τσάκ Νόρις δεν έχει πόρτες. Περνάει από τους τοίχους.
  15. Ψάρι => ερπετό => θηλαστικό => πίθηκος => άνθρωπος => θεός => Τσακ Νόρις
Υ.Γ. Γιατί γράφτηκε αυτό το κείμενο; Για να αποδώσουμε φόρο τιμής στον ζωντανό θρύλο του ανθρωπίνου γένους και γιατί δεν θέλουμε μπλεξίματα με την στριφογυριστή κλοτσιά του.
Υ.Γ. Η ελληνική έκδοση τον facts είναι με τον Μάκη. Ποιον Μάκη; Μόνο ο Μάκης ξέρει ποιος πραγματικά είναι ο Μάκης.
Υ.Γ. Στα γενέθλια του Μάκη θα του κάνουμε αφιέρωμα. Δύσκολο γιατί μόνο ο Μάκης ξέρει πότε γεννήθηκε ο Μάκης
Υ.Γ. Και γενικώς ο Μάκης ξέρει.........ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Υ.Γ. Διαβάστε όλα τα Chuck Nirris facts


 This post is:
                                                       

8/3/10

Do it Phaidon

Αγαπητοί αναγνώστες συγνώμη για την καθηστέρηση της ανανέωσης της στήλης "Do it Phaidon" αλλά αυτή την βδομάδα το αφιέρωμα δεν το έκανα εγώ (απλώς σχολιάζω), αλλά ένας ειδήμων του θέματος για το οποίο θα μιλήσει. Διαβάστε:



Διαβάζοντας πολλά forum με θέμα ποια ξένη σειρά να δω (και υστερα από δική μου παρότρηνση); αποφάσισα να κάνω αυτό το αφιέρωμα για την σειρά chuck κυρίως για τους fans της σειράς καθώς και για τα άτομα που θα πέσει το μάτι (ελπιζω να μην το χάσουν) τους σε αυτό το άρθρο και θα πειστούν την δουν. 







Από τον παραγωγό Josh Schwartz ("The O.C.")(ταινία είναι αυτό;) και τον σκηνοθέτη-παραγωγό ΜcG ("Charlie's Angels", "We Are Marshall"), έρχεται η κωμική περιπέτεια με τίτλο, "Chuck".Πρωταγωνιστής είναι ένας κομπιουτεράκιας (Τσακ Μπαρτόβσκι)(καλό παιδί), ο οποίος χωρίς να προλάβει να το συνειδητοποιήσει, ξεκινάει καριέρα ως ο πιο ζωτικός πράκτορας της Κυβέρνησης(όχι την δικιά μας των Η.Π.Α. Εμείς έχουμε την Ε.Υ.Π. κοιμηθήτε ήσυχοι). Η ιστορία μας ξεκινάει, όταν ο Τσακ δέχεται ένα email με υποσυνείδητα κρυπτογραφημένα μυστικά της Κυβέρνησης. Ανοίγοντας λοιπόν το email, περνάνε μέσα (στο μυαλό του στο ποιο;) ένα σωρό ευαίσθητες και σημαντικές πληροφορίες. Τώρα η μοίρα του πλανήτη, στηρίζεται στα χέρια ενός υπαλλήλου μιας αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών.
Με τα απόρρητα στοιχεία της Κυβέρνησης να βρίσκονται στο μυαλό του Τσακ, ο αρχηγός της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας, Τζον Κέισι
μαζί με την συνάδελφο Σάρα Ουόλκερ (μανούλα), θα αναλάβουν την προστασία του Τσακ. Χωρίς να το περιμένει, ο Τσακ θα ζήσει την περιπέτεια της ζωής του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με θανάσιμους κινδύνους και θα γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο της δυναμικής Σάρα (μια από τα ίδια)...
Πρωταγωνιστές:
Chuck Bartowski - Zachary Levi
Ellie Bartowski - Sarah Lancaster
John Casey - Adam Baldwin
Sarah Walker - Yvonne Strzechowski
(ελπίζω να ξέρετε αγγλικά)
(προς Hercules γιατί έβαλες την Σάρα τελευταία; Άμα σε πιάσω)

Έχει πολύ γέλιο η σειρά και σε κρατάει σε αγωνία.
Το Star  προβάλλει το Chuck το απόγευμα στις 5:45 (είναι στην τρίτη σεζόν).
Ο ελληνικός τίτλος είναι "Πράκτορας στο τσακ". (Καλά ποιός το σκέφτηκε;) (το Star)
Επίσης θα πρέπει να τονιστεί να ακόμη πως το chuck είναι η πρώτη σειρά που προβάλλεται σε 3d (τρισδιάστατη) παγκοσμίως.
                                                            Δεν θα μπορούσα όμως να μην αναφερθώ στην πανέμορφη Sarah Walker (Yvonne Strahovski) που είναι σίγουρα το μεγαλύτερο attou της σειράς (γιατί άραγε;) (έλα μου ντε;). Έχει πολωνό-αυστραλιανή καταγωγή και είναι καινούργια στο χώρο της τηλεόρασης και του cinema. Παρόλα αυτά  ήδη έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες όπως η πιο πρόσφατη  the canyon.  Έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές ένας από αυτούς είναι και ο DR G HOUSE (αχ και υλπιζα πως δεν είχα δει όλοι τη ανάρτηση του Talento DaLai 3aderfoS, μην κοιτάς ρε την φωτογρφία ρε λιγούρι;).
CHUCK TRIBUTE       
                                                                                                                              
                                                                                                                           
CHUCK FULL PROMO
                                                                                                                   
                                                                                                                                         
  by Hercules (εξωτερικός συνεργάτης radiq+)                         
Υ.Γ. Σάρααααααααααα σ' αγπάάάάάάάάωωωωωωωωωωωω
Υ.Γ. Παίζεται στο NBC κάθε Δευτέρα απέναντι από το House M.D. πως τα φέρνει η ζωή.
Y.Γ. Αν σας ενδιαφέρει το Chuck μπορείτε να βρήτε όλα τα νέα του στο chuckalos.blogspot.com                                                                                                              
                                                                                                                                            
                                                                                                                              

6/3/10

Δημοκρατία του κώλου


Στις 28 Οκτώβρη ο Ιωάννης Μεταξάς είπε το ΟΧΙ στο τελεσίγραφο τον Ιταλών. Ο Ιωάννης Μεταξάς παρόλο που ήταν δικτάτορας και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στον Εθνικό Διχασμό του 1915 έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία. Μόνο και μόνο για αύτη την λέξη που δε νομίζω να την είπε από την καλή του την καρδιά, αλλά επειδή ήξερε πως η ιστορία θα τον κρίνει. Άπο την άλλη ο Μανώλης Γλέζός, ο άνθρωπος που κατέβασε την σβάστικα από την Ακρόπολη, όχι μόνο η πράξη αυτή που έκανε σχέδον είναι άγνωστη στη νέα γενιά σε αντίθεση με το ΟΧΙ του πραξικοπηματια Ιωάννη Μεταξά, όχι μόνο έχει δικαστεί σαν κατάσκοπος από το Ελληνικό κράτος, άλλα πλέον τον ψεκάζουν με χημικά σαν να είναι κουνούπι. Έτσι τιμάει η Έλλαδα τους ΗΡΩΕΣ της. Η μισή ντροπη δική τους και η άλλη μισή δική μας. Φτου ρε ξεφτίλες!!!!

Τι λέει ; (Kanakis version)




Το παραπάνω video όταν το βλέπεις για πρώτη φoρά η αλήθεια είναι ότι σκας στα γέλια . Όμως άμα ξανασκεφτείς βλέπεις την κατάντια της ελλήνικής παιδείας. Χρόνια ολόκληρα μαθαίνουμε στο σχολείο μαθήματα που δεν έχουν καμία ούσιαστική αξία και κουράζουμε του μαθητές με μαθήματα που είναι αδιάφορα για αυτούς, και δεν μαθαίνουμε για την σύγχρονη ιστορία που μας επιρεάζει άμεσα. Στο video αυτό η μαθήτρια μπερδέυει τον Κωνσταντίνο Παρθένη (μεγάλο Έλληνα εικαστικό του 20ου αιώνα) με το Αλέξανδρο Παρθένη (που είναι όντως μοντέλο, και ο θέος να τον κάνει ηθοποιός). Επίση δεν ξέρει τον George Orwell, λέγοντας πως ο συγγραφέας του σχεδον προφητικού 1984 είναι τραγουδιστής. Δεν σχολιάζω την απάντηση πως τα βραβεία Νόμπελ είναι βραβεία κηνιματογράφου και το ότι η πρωτεύουσα της Κροατίας είναι το Πεκίνο. Έλεος πια!!

Υ.Γ. Ο Πόλεμος είναι Ειρήνη, η Ελευθερία είναι Σκλαβιά, Η Άγνοια είναι Δύναμη
George Orwell, “1984”

5/3/10

Νέο σχολείο


Τα ακούσατε για το καινούριο νομοσχέδιο για την παιδεία; Έπιτελους και κάτι σωστο, ειναι το μόνο νομοσχέδιο για την παιδεία που αλλάζει κατι ουσιαστικό και όχι μόνο το σύστημα εισαγωγής. Μιλάμε για μια νέα εποχή που συμβαδίζει με τους καιρούς. Αυτά που ξεχωρίζω από το νομοσχέδιο (γιατί δεν είμαστε εφημερίδα να το αναλύσω όλο) έναι κατ΄αρχήν η ουσιαστική μάθηση των αγγλικών στο σχολείο. Θα μου πείτε πως και τώρα μαθαίνουμε αγγλικά στο σχολείο. Έγω προσωπικά τρία χρόνια στο δημοτικό, τρία στο γυμνάσιο και τρία στο λύκειο κάνω ακριβώς τα ίδια πράμματα ξανά και ξανά. Δεύτερων επιτέλους οι υπολογιστές μπαίνουν στο σχολείο, όχι σαν ώρα παιχνιδιού αλλά ως το κύριο μέσω λειτουργίας (την Αγγλία παιδιά έκτης δημοτικού μαθένουν να κάνουν δικό τους blog!!). Βέβαια εδώ θέλω να πω πως τα βιβλία δεν πρέπει να βγουν από την καθημερινότητα του παιδιού και τα σχολικά βιβλία ειναι τα μόνα βιβλία που διαβάζει ένας μαθητής.

Υ.Γ. Με τί λεφτά θα γίνουν όλα αυτά;
Υ.Γ. Διαβάστε τα σχετικά αρθρα στο Έθνος online και tvxs
Υ.Γ. Σάρααααααααααααααα σ΄αγαπάαααααααααααααααααωωω (ανθρωποι ειμαστε και εμείς)

4/3/10

Ο τελευταίος πειρασμός

 

Ίσως να μην το καταλάβατε αλλά το βίντεο της Τζούλιας είναι το τελευταίο μέτρο από το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης της κυβέρνησης. Έχει ως σκοπό την αποχαύνωση του αντρικού πληθυσμού και την μείωση των συντάξεων (παππούς+καρδιά+Τζούλια=dead). Η Τζούλια λοιπόν από ένα κορίτσι της εργατιάς κατέληξε στο στρατόπεδο του κεφαλαίου. Η Τζούλια είναι δάκτυλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αυτό το καταγγέλω, έχω στοιχεία.

Υ.Γ. Επιτέλους βρήκες κάτι που σου αρέσει και είσαι ανεχτή στους υπόλοιπους (γιατί στο τραγούδι δεν......).
Υ.Γ. Μαααααααανούλα.
Υ.Γ. Τζούλια ζούμε νυφούλα να σε δούμε.
Υ.Γ. Τζούλια ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον ελληνικό αντρικό πληθυσμό (και όχι μόνο).

3/3/10

Ο σοσιαλισμός ζει....

Το όραμα και.....η κατάντια

Σοσιαλιστικά μέτρα για όλους.....

- Αύξηση συντελεστών του ΦΠΑ κατά δύο μονάδες, δηλαδή από 9% σε 11% και από 19% σε 21%.
- Νέος συντελεστής ΦΠΑ 25% για τα είδη πολυτελείας.
- Περικοπές στα υπουργεία Υγείας και Παιδείας.
- Πάγωμα των αμοιβών στις ΔΕΚΟ και κατάργηση ή συγχώνευση φορέων.

- Νέα μείωση των επιδομάτων έως και 20%.
- Περικοπή των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και του επιδόματος αδείας κατα 30%
- Νέα αύξηση του ειδικού φόρου στα καύσιμα κατά 20%. Η αναπροσαρμογή των συντελεστών των καυσίμων αναμένεται να εκτινάξει τη λιανική τιμή της απλής αμόλυβδης στο 1,5 ευρώ και της σούπερ κοντά στα 2 ευρώ.

Βλέπουμε λοιπόν από τα παραπάνω μέτρα πως ο κ. Παπανδρέου (ή μήπως και αυτός σαν τον Μπούλη δεν φταίει) ειναι αποφασισμένος να χτηπήσει το κεφάλαιο αφού πλέον με αυτές τιμές οι μόνοι που ψωνίζουν είναι μεγαλοεπιχειρηματίες.

Υ.Γ. Σήκω Ανδρέα για να δεις το παιδί της αλλαγής (δικό σου είναι το σκασμένο).
Υ.Γ. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα αλλάξει όνομα; Γιατί μόνο σοσιαλιστικό κίνημα δεν είναι πλέον.

Ευρωπαίος επίτροπος:'' Θα σας γαμήσουμε Όλ(ο)ι Ρε(ν)''

   Το νέο αμόρε του Έλληνα πολίτη: Όλι Ρεν  
                                                     
Τη λήψη μέτρων μόνιμου χαρακτήρα το συντομότερο δυνατόν, ζήτησε ο Ευρωπαίος επίτροπος (ο νέος μας εραστής) επί των οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων Όλι Ρεν (πάλι καλά που δεν είναι Γερμανός γιατί αυτοί βαράνε), σε συνέντευξη Τύπου, το βράδυ της Δευτέρας. Όπως δήλωσε από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, τόσο τα μέτρα που προβλέπει το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης (Σχέδιο Εξόντωσης Μισθωτών-Συνταξιούχων), όσο και τα έκτακτα μέτρα (ήταν τόσο καλά τα πρώτα πήραμε και δεύτερα), που του παρουσίασε νωρίτερα κατά τη συνάντησή τους ο Πρωθυπουργός (μην ξεχιόμαστε πρωθυπουργός είναι ο Γιωργάκης), είναι προς τη σωστή κατεύθυνση (προς τα δεξιά). Ο Όλι Ρεν είπε χαρακτηριστικά ότι "η στιγμή είναι κρίσιμη για το μέλλον της χώρας σας" (κάτι σαν την επανάσταση του 1821 απλώς τώρα ο πασάς είναι Έλληνας) και κάλεσε κάθε Έλληνα πολίτη να στηρίξει αυτά τα έκτακτα μέτρα (τόσα χρόνια πρόβατα είμαστε τώρα θα αλλάξουμε), ώστε η χώρα (δεν υπάρχει χώρα χωρίς πολίτες) να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των εταίρων της στην Ευρώπη. Παράλληλα, σημείωσε ότι υπάρχει η πλήρης υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη λήψη μέτρων (αυτοί θα πληρώσουν;).

Σε ερώτηση σχετικά με τις πληροφορίες και φήμες ότι ασκούνται πιέσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να κοπεί ο 14ος μισθός (μπορεί, ίσως, μάλλον, έγινε), είπε ότι με τα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης συζητήθηκαν διάφορα μέτρα (την γαμήσαμε). Εμείς προτείναμε (ωχ), πρόσθεσε, να μειωθεί το μισθολογικό κόστος (ε, ναι τι θα κάνετε τόσο υψηλούς μισθούς, μαζί σας θα τα πάρετε;), αλλά επαφίεται στην ελληνική κυβέρνηση ποιά θα είναι τα μέτρα που πρέπει να πάρει για την επίτευξη του στόχου (τα πιόνια στο σκάκι μόνα τους κουνιούνται;). Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8, ΑΠΕ-ΜΠΕ


Υ.Γ. Διαβάστε όλο το άρθρο στο site της ΕΡΤ

1/3/10

Focus στα χάλιας μας

Mια βδομάδα τώρα τα κανάλια μας βομβαρδίζουν με είδησεις περί ανθελληνικής προπαγάνδας από τους Γερμανούς, Είπα και εγώ να πω την γνώμη μου. Δεν νομίζω να σας αρέσει αλλά αυτά έχει η δημοκρατία και το internet.



 

  1. Το Focus είναι ένα περιοδικό και σύμφωνα με την ελευθερία του λόγου μπόρει να γράφει Ο,ΤΙ θέλει. Δεν εκπροσωπεί ούτε τον Γερμανικό λαό, ούτε το Γερμανικό κράτος.
  2. Αυτά που γράφει είναι τα δικά μας χάλια εμείς δίνουμε τις λαβές για τέτοιου είδους σχόλια
  3. Καταδικάζω την φωτογραφία της Αφροδίτης της Μήλου στο εξώφυλλο, διότι οι αρχαίοι μας πρόγονοι είναι οι μόνοι Έλληνες που δεν φταίνε για τα σημερινά χάλια της χώρας. (Άλλα τι να βάλουν από τον πολιτισμό της συγχρονης Ελλάδας σκηνές από την νίκη μας στη Eurovision)
  4. Όσον αφορά τις αποζημιώσεις πολέμου. Οι Γερμάνοι μας χρωστάν, και μας χρωστάν πολλά, αλλά ξέρετε τι; Πριν κάποια χρόνια ο πέος βασιλιάς της Έλλαδάς (σωστά το γράφω) υπέγραψε μαζί με τον εθνάρχη (τρομάρα του) συμφωνία για 115εκ. μάρκα αποζημίωση του Γερμανικού κράτους προς την Έλλάδα και το θέμα λήγει εκεί. Τα λεφτά  λοιπόν δεν μας τα χρωστάει η Γερμανία αλλά η πέος βασιλική οικογένεια (σωστα το γράφω) και η οικογένεια του Μπούλη (ο Κωστάκης μωρέ).
Υ.Γ. Είχαν δίκιο λοιπόν οι μουσουλμάνοι με τις γελοιογραφίες του Μωάμεθ;
Υ.Γ. Greeks do it better (για τη φωτογραφία λέω).
Υ.Γ. Ευχαριστω τον φίλο μου για τη φωτογραφία.

Επιστολή

Προς τον κ. Παπανδρέου που είναι γνωστός φίλος του ιστολογίου μας:

Αγαπητέ κ. Παπανδρέου

              Είμαι σίγουρος για την θελησή σας να σώσετε αυτή την χώρα, άλλωστε με τι θα παίζει ο γιος σας αύριο....μεθαύριο, αλλά έτσι όπως πάτε με αυτά τα μέτρα σε δύο...τρία....τριάντα χρόνια  που θα βγούμε από την κρίση δεν θα έχει μείνει κανείς να κυβερνήσετε. Θα εχετε μείνει εσείς, η οικογένεια σας και ο Ακατανόμαστος. Για σας το λέω, γιατί δεν θα έχει ουσία το παιχνίδι, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε. Εγώ για σας το λέω εμάς τώρα έμας ποιος μας ....


                                                                                                                                          Με ευχές να πετύχετε                                                    στο έργο σας Dr. G. House

Υ.Γ. Χαιρετίσματα στον κ. Obama τώρα που θα τον δείτε.