8/4/11

Save Panikas! ! !Δεν ξέρω άμα φαίνεται πολύ, αλλά έχω να γράψω καιρό. Για δύο λόγους, πρώτων γιατί δεν διαβάζει κανείς (ξες τώρα..) και δεύτερων γιατί δεν γίνεται τίποτα συνταρακτικό, τα ίδια και τα ίδια, οι φίλοι εταίροι βράζουν το άχτι τους (κοινώς μας έχουν βάλει κάτω και μας πηδάνε), ο σοσιαλιστής Γιωργάκης αναγκάζεται να εφαρμόσει στυγνή νεοφιλελεύθερη πολιτική (πράμα που δεν θέλει, όχι.. όχι δεν μπορώ να το πιστέψω) και ετοιμαζόμαστε για την euroβύζιον (όλα τα 'χε η Μαριορή...). Αλλά μόλις διάβασα κάτι που τάραξε το ιδιωτικό μου σύμπαν και γκρέμισε ένα είδωλο μου (και τις γειτόνισσας αλλά για δική της άποψη ψάξτε στο δικό της μπλογκ). Για όσους δεν ξέρετε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη (ντροπή και αίσχος!!!) είναι ο περιφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας (συνδιοικεί με τον Άνθιμο) και επίτιμός βασιλιά καρνάβαλος του καρναβαλιού του Ρίο (ελληνικό εξαγώγιμο προϊόν). Σπουδαίος πραγματικά πολιτικός, όποτε δεν πάει σε γάμους, βαπτίσεις, κηδείες και γενικά ό,τι άλλη κοινωνική εκδήλωση που μπορεί να ψαρέψει ψήφους, κάνει τηλεοπτική αντιπολίτευση από το  "πρωινό ΙΚΑ Αυτιάς". Αν είστε τυχεροί (και όταν λέω "τυχερός" εννοώ τόσο όσο κάποιος που βλέπει φάλαινα σε πλοίο που κάνει την γραμμή Ρίο-Αντίριο") μπορεί να τον πετύχετε στην Νομαρχία. Γιατί τα γράφω αυτά; Αφού όλοι ξέρουν τον τρελό του χωριού (στην προκειμένη περίπτωση της χώρας). Τα γράφω όλα αυτά για να σιγουρευτείτε ότι μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο (ή για να μεγαλώσει το άρθρο διαλέχτε και πάρτε). Ο Πανίκας λοιπόν πάει φυλακή!!!! Ναι καλά ακούσατε (διαβάσατε) το καμάρι του Ποντιακού Ελληνισμού, ο Μακεδόνας της καρδιάς μας, ο Έλληνας Ζορό καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση (με τριετή αναστολή) για για παράβαση καθήκοντος. Δεν ακολουθεί πολιτική διαφήμιση (ευτυχώς), αλλά κομμάτι από το άρθρο της Καθημερινής:

Ένοχο έκρινε το πενταμελές εφετείο της Θεσσαλονίκης τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, καταδικάζοντας τον σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος. 
Νωρίτερα ο εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή του τονίζοντας «προκύπτουν και αντικειμενικά και υποκειμενικά κριτήρια για την παράβαση καθήκοντος του περιφερειάρχη» επειδή είχε μειώσει τα προστιμα σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων που είχε κατηγορηθεί για νοθεία κατ΄ επανάληψη. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην απολογία του υποστήριξε ότι έδρασε « καθόλα νόμιμα».
Κρίμα.. κρίμα... κρίμα... Πόνος και οδύνη παντού και πρώτα πρώτα στην καρδιά μου (κλαψ, κλαψ). Άντε να παίρνουν και άλλοι σειρά... Είπες κανείς "Άκης"; Μπα παρακούω.

Υ.Γ. Άσχετο... Χθες έκανε πρεμιέρα στο διαδίκτυο (internet στα ελληνικά) το ντοκιμαντέρ Debtocrasy (ή Χρεοκρατία σε κάποια παράξενη γλώσσα που μιλάν στην τηλεόραση) του Άρη Χατζηστεφάνου (που απολύθηκε πρόσφατα από το ραδιόφωνο του Σκάι... Γιατί άραγε;) και της Κατερίνας Κιτίδη. Πολύ καλή δουλειά που χρηματοδοτήθηκε από ιδιώτες και μόνο. Μπορείτε να το δείτε όλο στη ηλεκτρονική διεύθυνση debtocracy.gr ή για όσους δεν τους αρέσει αυτή η σελίδα στο xreokratia.gr, ποικιλία για όλα τα γούστα.

Πάω να κάνω καθιστική διαμαρτυρία για δέκα ολόκληρες ώρες στο κρεβάτι μου. SAVE PANIKA!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: