14/6/13

Κόκκινες Γραμμές


Γεια χαρά αναγνώστη μου. 
Πάει τόσος καιρός που φαινόσουν αλλιώς από την τελευταία φορά. Δεν είχα όρεξη να σου μιλήσω, να πω την αλήθεια μου την σπας και λίγο. Τέλος πάντων έχω λόγο που γράφω. Λόγο σοβαρό. Τώρα που έκλεισε και η ΕΡΤ, έχει και απεργία η ΕΣΗΕΑ και δεν βγαίνει ο Μπάμπης και ο Πριτεντ Ντερεντέρης  στα κανάλια πρέπει να σε ενημερώσω. Μου έστειλε λοιπόν, μόλις τώρα, ο Φώτης ο Κουνέλης δελτίο τύπου το οποίο και αναρτώ:

Ελληνίδες, Έλληνες αξιότιμοι Γερμανοί,

Η Δήθεν Αριστερά διαχωρίζει την θέση της από την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας για το άμεσο κλείσιμο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης. Ο πρόεδρος του κόμματος και γνωστός για τις αριστερές του πεποιθήσεις, κ Φώτης Κουβέλης, ζητεί από την κυβέρνηση την επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης. 

Το παραπάνω αίτημα είναι κόκκινη γραμμή. Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό ο πρόεδρος μας θα ξυρίσει το μουστάκι του σε σεμνή τελετή στα σκαλοπάτια της πλατείας Συντάγματος, το Σάββατο 13 Ιουνίου και ώρα 12 το μεσημέρι, με την βοήθεια του Γρηγόρη Ψαριανού που θα ετοιμάσει τον αφρό. Την αφήγηση του εγχειρήματος θα κάνει ο Γιάννης Μπέζος. Γλυκά στους παρευρισκόμενους θα μοιράζει η Μαρία Ρεπούση. Θα ακολουθήσει δεξίωση στην Μεγάλη Βρετανία (την χώρα όχι το ξενοδοχείο, δεν είμαστε και βλάχοι).

Μετά τιμής η Δήθεν Αριστερά

Δεν μπορούσα να μην αναρτήσω το παραπάνω, διότι το ιστολόγιο είναι γνωστό για τις αριστερές του θέσης και ο κυρ Φώτης είναι ένας φάρος του αριστερού κινήματος, σβηστός βέβαια αλλά δεν βαριέσαι...

Venceremos

Υ.Γ. Να ξεκινήσουμε σύντροφοι να μαζεύουμε υπογραφές για να σώσουμε το μουστάκι του προέδρου.
Y.Γ. Η πραγματική είδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: