11/8/10

Όλα πάνε καλά...

Μια αφίσα χίλιες λέξεις...κρίμα που ξεχάστηκαν όλες

Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος σοσιαλιστικής (πάνω από 'λα) διακυβέρνησης και αυτός ο τόπος άρχισε να ανθίζει. Εξηγώ, ο πληθωρισμός ανεβαίνει κατακόρυφα. Τί σημαίνει αυτό; Μα φυσικά πως έχουμε λεφτά. Η αύξηση του πληθωρισμού σημαίνει πως ως κοινωνία καταναλώνουμε περισσότερο, άρα έχουμε περισσότερα λεφτά για ξόδεμα. Τί; Φταίνε οι έμμεσοι φόροι; Σίγα τώρα μία αύξηση 40% στα καύσιμα και 2% στο ΦΠΑ μην αύξανε τόσο τον πληθωρισμό. Φυσικά και φταίνε οι κακοί έμποροι.

Δεύτερον, τα όρια ηλικίας αυξάνονται. ΟΧΙ δεν το κάνουν για να σώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία από τα χρέη που έκαναν κάποιοι, που φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με την τωρινή κυβέρνηση και αντιπολίτευση (διότι οι χρηματοφάγοι έφυγαν μαζί με τον Κινέζο και τον Μπούλη οι τωρινοί είναι αγνοί σαν το κατουρημένο χιόνι), αλλά για μας. Βγαίνεις στην σύνταξη στα 60, τί θα κάνεις; Θα παίζεις πρέφα στο ΚΑΠΗ και θα περνάς την ώρα σου στις ουρές του ΙΚΑ. Ο Loveρδος δίνει παράταση στην ευτυχία να προσφέρεις στην κοινωνία, για σένα το κάνει για να νιώθεις χρήσιμος. Δουλεία μέχρι τα 85 μπορείς!!!!

Τέλος. Ποιο ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας (μετά την έβδομη θέση του Ρουβά στην Euroβυζίον); Μα φυσικά οι επενδύσεις. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ τα κατάφερε και εδώ. Το ΔΝΤ στο τέλος του μήνα (νομίζω) θα ανοίξει το δικό του μόνιμο γραφείο στην Ελλάδα. Ναι αδέρφια, θα έχουμε πλέον τα δικά μας οικονομικά βαμπίρ. Δεν θα δανειζόμαστε (βαμπίρ, γιατί λεφτά χρειάζεται). Και επιτέλους ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα βρει παρέα.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Για τους Έλληνες κανείς δεν ξέρει... 

9 σχόλια:

Τσακ είπε...

Aν το αρθρο ειναι δικο σου, πραγματικα RESPECT...
Aν!

Dr. Strangelove είπε...

Δικο μου το σκεφτηκα μονος μου σε διαβεβαιω.

Ivo Knoflicek είπε...

Aχ ρε, που σας χαλούσε και ο Κωστάρας ο Καραμανλής.

Dr. Strangelove είπε...

Με όλο τον σεβασμό φίλε με τις διοικητικές, ηγετικές και οργανωτικές του ικανότητες ο Κωστάρας ούτε για πρόεδρος δεκαπενταμελούς δεν κάνει

Ivo Knoflicek είπε...

Ποιο δεκαπεντεμελες ρε παιδια;
Ο άνθρωπος δεν την πάλευε γενικα. Συγνωμη για τη χοντροκομένη ειρωνία του πρώτου σχολίου.

Ivo Knoflicek είπε...

Χοντροκομμένη ισως.

Dr. Strangelove είπε...

Μην ζητάς συγνώμη. Είπα και γω υπάρχει άνθρωπος που στηρίζει τον Μπούλη;

Τσακ είπε...

Eιπα κι εγω!
7 σχολια;;;;

OUPS είπε...

Πάρα πολύ καλό