16/8/10

King is not dead

Δεν είναι και σίγουρο ότι πέθανε αλλά καλού κακού ας το κάνουμε το ευχέλαιο. Τεράστιος καλλιτέχνης. Ίσως ο πρώτος που θεμελίωσε την σύγχρονη μουσική. Σίγουρα η εικόνα και η σκηνική του παρουσία (που λένε και οι ειδήμονες) ήταν το μεγάλο όπλο του, αλλά η φωνή του είναι από τις καλύτερες της ποπ μουσικής (γενικώς το είχε το πακέτο, θα περνούσε στο X-factor). Η φωνή του κάλυπτε 2,3 οκτάβες (η μέση ανθρώπινη φωνή καλύπτει λιγότερο από δύο) και έχει μπει στα Rock and Roll Hall of Fame, Country Music Hall of Fame και Gospel Music Hall of Fame. Επίσης το 1993 η μορφή του Πρίσλεϊ έκανε την εμφάνιση της σε γραμματόσημο των Αμερικανικών ταχυδρομείων ενώ η Graceland (το σπίτι του στο Μέμφις) έχει χαρακτηριστεί εθνικό μνημείο. Αυτά τα λίγα για τον Βασιλιά που πέθανε πριν 33 χρόνια σε ηλικία 42 χρόνων, αλλά μην στεναχωριέστε ο Sakis είναι 'δω για να συνεχίσει το έργο του ας τον ακούσουμε (τον Elvis, όχι τον Sakis).


Υ.Γ. Σιγά μην πεθάνει ποτέ...
Υ.Γ. Καλά αυτό το τραγούδι είναι τυπικό δείγμα του τι μ@$!%ς λέει ο άνδρας όταν την κάνει την κουτσουκέλα. Ήταν μια παλιά φίλη και τέτοια, αλλά από πίσω τζις-μπις. Ο ELVIS ΖΕΙ!!!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

Τσακ είπε...

Tι μαλακας...
Σαν κανα γυφτο στο πανηγυρι!

Dr. Strangelove είπε...

Εχεις ενα δικιο τα ρουχα ειναι λιγο καπως. Αλλα προτιμω αυτον τον "μαλακα" οπως λες τον προτυμω απο ολους αυτους τους ντεμεκ τραγουδιστες που δεν εχουν ιδεα απο μουσικη κανουν καριερα ως περιφερομενοι θιασοι. Κανενας απο τους τραγουδιστες των τελευταιων 20 χρονων δεν μπορει να συναγωνιστει την φωνη του. Απλα ολοι προσπαθουν να του μοιασουν. Δυστυχως κανεις δεν μπορει

Τσακ είπε...

Δε χρειαζεται φωνη...
Ριμα χρειαζεται!!!!!