16/3/12

Από τον Γιώργο στον Βλαδίμηρο....


Τι κάνεις αναγνώστη μου; καιρό έχουμε να τα πούμε. Τι να πούμε δηλαδή... εγώ μιλάω και 'συ ακούς... Σαν την Μέρκελ με τον Σαρκοζύ (εγώ δε βαράω). Τέλος πάντων εγώ θα σου πω δυο πράματα που θέλω και συ κούνα το κεφάλι αν ακούς για να καταλάβω πως ζεις.

Αγαπητέ αναγνώστη ένας ένας οι άνθρωποι που αγάπησα με πληγώνουν... Πρώτα ο Γιώργος, τώρα ο Βλαδίμηρος. Οφείλω να πω πως τους είχα πιστέψει και τους δύο. Νόμιζα πως ήταν αυτοί που θα έκαναν την Ελλάδα μεγάλη. Όμως από τι φαίνεται σκατά. Ενώ ο Βλαδίμηρος πέρασε αλώβητος της προεδρικές εκλογές, αν και του την έπεσαν αυτοί οι άθεοι οι κουμμουνιστές (το λέω και ανατσατσάργιασα), τώρα ήρθε νέο κτύπημα!!! Βγήκε βρόμα πως τελικά δεν είχε αναισθητοποιήσει ο ίδιος εκείνη την σιβηρική τίγρη το 2008, θυμάσαι, που πήγε να φάει μία δημοσιογράφο. Και γω που νόμιζα πως το ξανθό γένος θα μας σώσει... Αλλά αυτός δεν μπορεί να φάει μία τίγρη, θα σώσει την Ελλαδάρα. Δεν το βάζω κάτω αναγνώστη μου. Η προφητεία του γέροντα Παίσιου έλεγε για ξανθό γένος, όχι για Ρωσία. Ξανθοί είναι και οι Σουηδοί... θα δω μήπως αυτός ο Κάρολος Γουστάυος ο XVI (16ος ντε) έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη σαν τον Σαρκοζύ. Να τον φέρουμε εδώ να μας αναλάβει, την ξέρει την δουλειά τόσα χρόνια βασιλιάς. Να φέρει και τα παιδιά του να τα παντρέψουμε, μόνο οι Άγγλοι να έχουν τέτοιες χαράς; Θα το ψάξω το θέμα και θα σε ενημερώσω.

Το άλλο που θέλω να πως είναι για τις εσωκομματικές του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (το γράφω ολόκληρο γιατί είναι αστείο να θυμάσαι το πως το "ΣΟ" σημαίνει "Σοσιαλιστικό"). Πρέπει να πω αναγνώστη μου, πως αν και ο Γιώργος με απογοήτευσε δεν θέλω να φύγει. Μας πηδούσε... ΟΚ, το δέχομαι, αλλά μετά έλεγε και καμιά μαλακία και γελούσαμε. Είχες κάτι να περιμένεις, το επόμενο σαρδάμ... πότε θα ξαναπέσει από το ποδήλατο... είχε η ζωή αλάτι. Έχουμε να ελπίζουμε στον Ανδρίκο τον νεότερο τώρα, πότε θα πάρει την διοίκηση της οικογενειακής επιχείρησης, που έρχεται δώρο με μια χώρα. Άσε που αν βγει κάποτε ο χοντρός πρωθυπουργός (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) θα χάσει και το χοντρό ανεψάκι του εθνάρχη, τον τίτλο του πιο χοντρού αρχηγού κράτους. Αυτό θα είναι ακόμα ένα πλήγμα τώρα που τον κυνηγάνε για να τον σκοτώσουν. Όπως γίνεται με κάθε γνήσιο ηγέτη. Lincoln, Gadhi, Martin Luther King και τώρα ο Κωστάκης ο Καραμανλής... Οι Αμερικάνοι τα κάνουν όλα σου λέω...

Κάτι τελευταίο αναγνώστη μου. Αυτά τα χτυπήματα μετριάστηκαν γιατί σήμερα είχα επέτειο, ναι ναι. Αυτός ο ηλεκτρονικός ποντικός που κουβαλάω στην κωλότσεπη με ενημέρωσε πως σαν σήμερα έγινα συνδρομητής στο whats up. Όπως καταλαβαίνεις η συγκίνηση ήταν έκδηλη, δάκρυα.. γέλια... χαμός σου λέω. Θα μου πεις τι σε νοιάζει; Και γω νόμιζα πως δεν έχει ενδιαφέρον σαν είδηση, αλλά στο κομμωτήριο που πήγα για να βάψω την ρίζα λαχανί σημερα το απόγευμα (όπως καταλαβαίνεις ετοιμάζομαι να πάω να ψηφίσω Γιώργο και ας το πάρουν άκυρο), έλεγα γλυκόλογα στο κινητό (κυριολεκτικά, έτσι και αλλιώς γιατί να κρύψουμε την αγάπη μας;) και με κοιτούσαν όλοι με συμπάθια, οπότε λέω θα είναι καλό να το μοιραστώ μαζί σου. Εσύ που με καταλαβαίνεις.

Υ.Γ. Καλή ιδέα θα ήταν μαζί με τις κάλπες το ΠΑ.ΣΟ.Κ να στείλει και κανέναν ψυχίατρο να εξετάζει του ψηφοφόρους. Είμαι σίγουρος πως θα μοιραστούν πολλά επιδόματα βλακείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: