24/7/12

Ένα όνομα... καμιά ιστορία!!!


Είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος σήμερα, μπορώ να πω πως ένα δάκρυ κύλησε από το δεξί μου μάτι (το καλό). Θέλω να σας πω καταρχήν πως μετά την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου η τέχνη έχασε. Και εμείς οι ανώνυμοι μπλόγκερ που γράφουμε (μαλακίες συνήθως) για την πλάκα μας, αλλά κυρίως η "επίσημη" σάτιρα χάσαμε ίσως την μεγαλύτερη μούσα από την εποχή του γίγαντα Στέλιου Παπαθεμελή. Όμως η ιστορία ήρθε να διορθώσει το λάθος και από σήμερα 24 Ιουλίου του σωτηρίου έτους 2012, και πιθανότατα του τελευταίου χρόνου του κόσμου, Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας ο δικός μα ο άνθρωπός ο Θανάσης ο Μπούρας!!!! Όσοι βλέπατε και ακούτε Ελληνοφρένεια τον ξέρετε σίγουρα!!! Οι υπόλοιποι μάθετε τον...



Υ.Γ. Μιλάμε για γίγαντα της διανόησης.-
Υ.Γ. Αν πεθάνω από την ζέστη, αντί στεφάνων θέλω να κατατεθούν χρήματα στο Ίδρυμα Γεώργιος Παπανδρέου Jr. Μαζεύει λεφτά για να κάνει εκπαιδευτικά σεμινάρια με τίτλο "Πως να μάθετε να κάνετε ποδήλατο, κανό και να καταστρέφετε χώρες".
Υ.Γ. Θέλουμε να δούμε τον Θανάση τον Μπούρα και Πρωθυπουργό, και γιατί όχι και Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και γιατί όχι και Πλανητάρχη, και γιατί όχι και Πρόεδρο του Παναθηναϊκού (μια που έχει αδειάσει η θέση, όχι πως με νοιάζει κιόλας)!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: