15/1/13

Αυτόπτης μάρτυρας: Ήταν εξωγήινοι!!!

Ο Αντώνης Σαμαρά γυρνάει σπίτι του μετά από μια δύσκολη μέρα στη λεωφόρο Συγγρού .

Συνταρακτική αποκάλυψη έκανε σήμερα αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης στα γραφεία της Ν.Δ.

Σύμφωνα με τις περιγραφές λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στη λεωφόρο Συγγρού, εμφανίστηκε μια εκτυφλωτική λάμψη στον νυχτερινό ουρανό.

Αμέσως έγιναν ορατά τρία αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα (ΑΤΙΑ ή ΟΥΦΟ) που πετούσαν σε σχηματισμό πάνω από τα γραφεία του κόμματος. Αφού γύρισαν εννιά φορές πάνω από το κτήριο, το ένα προσγειώθηκε και από μέσα κατέβηκαν τρεις εξωγήινοι της συνομοταξίας Ε.Τ. Οι εξωγήινοι έβγαλαν από τις τσέπες των παντελονιών τους τρία όπλα laser.

Για καλή τύχη του Αντώνη Σαμαρά που έβλεπε τσόντες με Τελετάμπις στον υπολογιστή του γραφείου του εκείνη την ώρα, τα όπλα laser δεν δούλευαν καθώς δεν μπορούσε να γίνει πυροδότηση λόγο της υπερβολικής υγρασίας που υπήρχε στη ατμόσφαιρας. Από την περιοχή περνούσε ο Κόκκινος Στρατός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α που καταλαβαίνει αμέσως τι συμβαίνει και προμηθεύει τους εξωγήινους με καλάσνικοφ.

Οι εξωγήινοι γεμίζουν τα όπλα με σφαίρες από ζαχαρωτά και πυροβολούν εναντίων του γραφείου του "Έλληνα" πρωθυπουργού. Ο Αντώνης Σαμαράς στέκεται ακόμα μια φορά τυχερός και γλυτώνει, αφού είχε πάει να σκουπιστεί στην τουαλέτα. Οι εξωγήινοι ετοιμάζονταν να ρίξουν και πάλι, αυτή τη φορά με ένα κανόνι αντίκα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου γεμισμένο με πεπόνια, όμως εκείνη την στιγμή ο Superman που είχε βγει για βραδινή έξοδο πετάει πάνω από το συμβάν, επεμβαίνει και τρέπει σε φυγή τους δράστες.

Όπως μας είπε αποκλειστικά ο μάρτυς ο ιπτάμενος δίσκος είχε ζωγραφισμένο πάνω του το σήμα της Κ.Ο.Ε., συνιστώσας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  Έτσι η παρουσία του τάγματος του Κόκκινου Στρατού στην περιοχή μόνο τυχαία δεν μπορεί αν χαρακτηριστεί.

Επίσης η αντιτρομοκρατική έχει πάρει στα κεντρικά το κανόνι, τρία φρέσκα πεπόνια και το χαρτί περιτυλίγματος από τα ζαχαρωτά.

Το μπλογκ προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τον Superman αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστει δυνατόν καθώς βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές στον Ποσειδώνα.

Την επίθεση καταδίκασε και ο Πίκατσου, με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του εκπροσώπου του Ας Κέτσαμ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίθεση καθώς και για τις ταραχές στον πλανήτη Νιμπίρου λόγο της έλλειψης ασπιρινών θα σας ενημερώσουμε σε άλλη ανάρτηση.

Και αν νομίζεται πως αυτά είναι σενάρια φαντασίας που να δείτε και τις πραγματικές ειδήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: