28/6/10

Μαμ, κακά και νάνι...


Από το κακό στο χειρότερο πάει η επικαιρότητα φίλε blogger. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να έχω κάτι να πω, και με τι να ασχοληθείς άλλωστε; Τι με νοιάζει εμένα με ποιον μαμιέται η Τζούλια στο Πολεμικό Μουσείο; Δεν πάει να τις βάλει ο Ζαγορίτης ένα ΑΚ47 στον κώλο, στα @@ μου. Να γράψω για το συνέδριο της NΔ; προτιμώ να δω σε επανάληψη το Ρετιρέ παρά να γράψω τις χιλιοειπωμένες βαρύγδουπες παπάρες που λένε σε αυτά τα πάρτυ μαλακίας, που διαγωνίζοντε ποιος μπορεί να κάψει περισσότερα εγκεφαλικά κύτταρα του ακροατηρίου με μία μόνο ομιλία (οι μαλάκες από κατω που κουνάν τις σημαίες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο).

Χθες το βράδυ όμως μου ήρθε στο μυαλό η φράση "μαμ, κακά και νάνι" (μην ψάχνεις να βρεις πως μου ήρθε ούτε γω ξέρω). Αυτή η φράση λοιπόν περικλείει την ζωή του Νεοέλληνα, όχι γιατί όλη μέρα κάθεται, άλλα γιατί όταν δεν κάθεται μόνο αυτά τα τρία μπορεί να κάνει. Που λεφτα για έξω; Και έρχεται τώρα ο Γιωργάκης να μας το κόψει και αυτό. Τι λέω; Απλώς συλλογισμός: Κατά κοινή ομολογία σε λίγο δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε, θα βλέπουμε τα παιδάκια στην Αφρική και θα τα ζηλεύουμε, θα πιάνεις να φας μια φέτα ψωμί και θα έρχεται ο Στρος Καν και θα σου λέει "Αυτήν μου την χρωστάς" και θα σου την πέρνει. Ως άμεσο αποτέλεσμα όλων αυτών, το πεπτικό σου σύστημα δεν θα έχει τις πρώτες ύλες για να δημιουργήσει τα απαιτούμενα ωστε να φτάσουσουμε στην διαδικασία του "κακά". Και λόγο της πείνας δεν θα σε πιάσει και ούτε νάνι. Συμπέρασμα άνοιξε το PC και μπες στο ραδίκι :-)

Υ.Γ. Καταγγέλω το Alter που έχει βάλει το Eureka δύο τα χαράματα και πρέπει να περιμένω μέχρι τότε για να το δω.
Υ.Γ. Με έχει πειράξει η ζέστη το παραδέχομαι
Υ.Γ. Ξέρω πως δεν πρόκειται να πάρω ούτε ένα σχόλιο αλλά θα το δοκιμάσω. Φίλε αναγνώστη δεν χρησιμοποιώ facebook (το ξέρω στα @@ σου, δεν με εψαχνες), αλλά αν έχεις την καλοσύνη θέλω να στείλεις με mail ή με σχόλιο τα πιο κουφά group στο facebook που είσαι μέλος ή έχεις δει, μπας και κάνουμε καμιά ανάρτηση. Ευχαριστώ. Ο πρώτος που θα στείλει κερδίζει ένα σοκολατάκι (δεν θα είναι Ferrero, γιατί ούτε πρέσβης είμαι, ούτε να σας κακομάθω θέλω).
Υ.Γ. Καλά αυτή η ανάρτηση είναι η παράνοια στα καλύτερά της. Πάω να δώ κανα γιατρό...

2 σχόλια:

Τσακ είπε...

Επειδη σε ξερω δεν εκατσα να τη διαβασω ολη την παρανοια!!
Τα υστερογραφα κι οιπαρενθεσεις ολα τα λεφτα!Κeep going. Και οποιος προαιρειται αφηνει σχολιο.

Υ.Γ. το σοκολατακι δεν το θελω κανω διαιτα

Dr. Strangelove είπε...

Το σοκολατακι ειναι για αυτους που θα στειλουν group απο το facebook δεν δικαιουσαι. Ευχαριστω για την υποστηριξη.