24/9/12

Ταλιμάν, Μουτζαχεντιν και η Βασιλεία των Ουρανών...


Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Ευαγγελάτο;
Σε ρωτώ και κλαίω.
Δεν υπάρχει λογική, ούτε δω, ούτε πουθενά σε αυτήν την γαλάζια σφαίρα.
Έχουν χαζέψει μουσουλμάνοι, χριστιανοί οι πάντες...
Μόνο οι ινδουιστές είναι σε νιρβάνα.

Έχουν βγει χιλιάδες μουσουλμάνοι στους δρόμους για να διαδηλώσουν για ένα ηλίθιο βιντεάκι στο Youtube, σκοτώνουν τον Αμερικάνο πρέσβη, απειλούν τους συντελεστές. Και κει που λες ευτυχώς εμείς είμαστε Ευρώπη (εδώ γελάμε) τσουπ πετάγονται και οι εδώ μουσουλμάνοι, και κει που λες πως οι εποχές που οι εκκλησιάζουσες έκαναν συλλαλητήρια για το θρήσκευμα στις ταυτότητες τσουπ πιάνουν έναν άνθρωπο (στην Ελλάδα, το 2012) επειδή έκανε γκρουπ στο facebook με το όνομα Γέροντας Παστίτσιος. Έχει χαζέψει ο κόσμος, σε λίγο θα αρχίσουμε και την ιερά εξέταση!!

Πέραν όμως του τραγελαφικού αυτού γεγονότος έχω να κάνω και μία αποκάλυψη-καταγγελία... Ο Γέροντας Παστίτσιος δεν έχει καμία σχέση με τον Γέροντα Παΐσιο όπως θέλουν να υπονοήσουν οι διάφοροι κακεντρεχείς. Ο Γέροντας Παστίτσιος είναι ο υπέρτατος μάγιστρος της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος (που πιστεύω και γω) και όποια δίωξη του 27χρονου πιστού είναι ενάντια στην ανεξιθρησκία. Μην φοβάσαι 27χρονε (θα σε λέω Νίκο απο δω και πέρα) οι καρδιές μας είναι μαζί σου, είσαι ο πρώτος μάρτυρας της Εκκλησίας μας και η θυσία σου θα είναι έμπνευση για μας.  Ζήτω ο Νίκος!!! Ζήτω ο  Γέροντας Παστίτσιος!!! Ζήτω το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας!!! Ζήτω η Παράνοια!!!!

Υ.Γ. Τελικά δεν απέχουμε πολύ από το Αφγανιστάν. Ταλιμπάν εκεί, Ταλιμπάν εδώ...
Υ.Γ. Ταλιμάν ή Μουτζαχεντιν; Μουτζα-Head-In κατάλαβες; Εε; Χαχα φοβερός... Φοβερός αναμφίβολα!!!

3 σχόλια:

Nick είπε...

Συμφωνώ σε όλα και επίσης οικτίρω τους βάρβαρους που ακόμη δεν έχουν ανακαλύψει τη μία και μοναδική αλήθεια του ιπτάμενου μακαρονοτέρατος!

Θα καούν οι ψυχές τους στο φούρνο μικροκυμάτων!

Flying-Spaghetti-Monster Akbar!

Dr. Strangelove είπε...

Χαμένα παιδιά του θεού είναι και αυτά.... Όταν καταλάβουν το λάθος τους θα ενωθούμε όλοι μαζί σε ένα κοσμικό παστίτσιο!!!

Nick είπε...

:p :p