7/6/10

Θεωρίες συνομωσίας

Σήμερα διάβασα ένα άρθρο στο τροκτικό ένα άρθρο για τα κέρδη τον τραπεζών αλλά βαρέθηκα να γράφω συνέχεια για την οικονομία, την πολιτική και τις λοιπές παπάρες και επειδή δεν μου έρχεται κάτι άλλο σε αυτό το άδειο δοχείο που έχω για κεφάλι θα γράψω μερικές από τις πιο διαδεδομένες θεωρίες συνομωσίας:


  1. Ένα UFO έπεσε το 1947 στο Ρόζγουελ των H.Π.A. και από τότε οι Αμερικανοί το κρύβουν. Αλλά κάποια λαγωνικά βρήσκουν βίντεο (πχ το βίντεο με την νεκροτομή του ET, δεν ξέρω άμα ήταν ο ίδιος πάντως έμοιαζε)
  2. Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ πέθανε το 1966 και οι Μπιτλς τον αντικατέστησαν με έναν σωσία. Υποτίθεται ότι υπάρχουν δεκάδες κρυφές αναφορές στα εξώφυλλα και στα τραγούδια των Beatles.
  3. Σε λίγο καιρό θα υπάρξει μια νέα παγκόσμια διακυβέρνηση. Οργανώσεις όπως η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, οι Ιλουμινάτι και άλλες προωθούν στην εξουσία, την οικονομία και στον πολιτισμό τους ανθρώπους-μαριονέτες που έχουν δημιουργήσει, ώστε να στήσουν ένα αστυνομικό κράτος.
  4. Η κλασική για το ότι ο άνθρωπος δεν πάτησε ποτέ στο φεγγάρι. Το σενάριό της φέρεται να έγραψε ο συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Αρθουρ Κλαρκ και τη σκηνοθεσία να ανέλαβε η CIA.
  5. Το "Hotel California" ανάποδα είναι το ευαγγέλιο του Έξαποδω (όπως και το "Stairway to heaven" αλλά και το "κι ύστερα κι ύστερα" της Μαρινέλας)
  6. Χριστός + Μαρία Μαγδαληνή= L.F.E. (αύτο είναι αλήθεια το είδα και σε ταινία)
  7. Τα KFC ανήκουν στην Ku Klux Klan και τα κοτόπουλα είναι ποτισμένα με φάρμακα που προκαλούν ανικανότητα, αλλά αποκλειστικά στους μαύρους άνδρες. Επίσης οι Εβραίοι πουλάνε στα αραβικά σχολεία τσιχλόφουσκες με αφροδισιακά, που κάνουν τις μαθήτριες εξώλης και προώλης (προς τα πού είναι η Αραβία;).
  8. Τέλος. KING IS ALIVE (όχι ο κοκός, ο Elvis) 
  9.  
Y.Γ. Το Hotel California είναι το αγαπημένο μου τραγούδι. Όχι για να ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο). Είμαι πράκτορας (μηνακούτε κ. Άνθιμε). 
Υ.Γ. Περιμένω τις δικές σας θεωρίες.  
Υ.Γ. Το αρθρο από το τροκτικό.

8 σχόλια:

Τσακ είπε...

Για το νο.6 εχω να πω οτι ο,τι βλεπουμε στις ταινιες δεν ειναι σαφως αληθεια!
Παντως ειναι προφανες οτι γραφτηκε για πλακα και επομενως δεν τρεχει και κατι το ιδιαιτερο. Όλα είναι τέλεια. Ειδικά το τελευταίο για τον King!XAXAXAXAXAXAXAXAAXAXA

Dr. Strangelove είπε...

Φυσικα το ειπα για πλακα δεν τρελαθηκα (ακομα τουλαχιστον).
Επισης υπαρχρει μια θεωρια που λεει πως ο Γιωργακης θα σωσει την χωρα, αλλα αυτα δεν γινονται ουτε στις ταινιες

Τσακ είπε...

Mονο στις "πολιτικης φαντασιας"...

Dr. Strangelove είπε...

χαχαχαχαχαχα πολυ καλο

Τσακ είπε...

Tοσο γιατρο βλεπουμε ντε!

Dr. Strangelove είπε...

Να πω οτι δεν φαινεται, μονο τα εικονιδια μας να δεις........Σαν τον House δεν εχει

OUPS είπε...

Καλοοοοοοοο πολύ καλό

OUPS είπε...

Μήπως ο Χίτλερ ζει? --> http://otimeneyriazei.blogspot.com/2009/10/blog-post_01.html