15/6/10

Sarah Berg: "Αμάρτησα για το παιδί μου"

Αλίευσα την παρακάτω ειδηση από το kanoni TV, ένα blog που μπορεις να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα, την παρουσιάζω και την σχολιάζω (κακιά συνήθεια ξέρω):



Αυτή τη μαμά δεν θα ήθελε κανένα κοριτσάκι να την έχει (όντως). Όσο για τα αγοράκια μάλλον θα ήθελαν να ήταν η μητέρα του κολλητού τους (ή η γειτόνισσα).
Η 50χρονη (milf) Sara Berg δεν είναι μια συνηθισμένη μητέρα. Έχει το δικό της sex club (μπράβο  της και επιχειρηματίας) ενώ και η ίδια είναι στριπτιζέζ (ας είναι καλά το ασφαλιστικό). Τίποτε το μεμπτό μέχρι εδώ (έχει αδεια το sex club;).
Αυτό που ξεπερνά τα όρια είναι πως η 50χρονη καλλονή έχει ήδη κάνει μπότοξ στην 15χρονη (15!!!, στα 40 τί θα κάνει;) κόρη της, ενώ τώρα διδάσκει την 7χρονη κόρη της πώς να κάνει επαγγελματικό στριπτίζ (επαγγελματικό έτσι... ό,χι ότι κι ό,τι) και να κινείται ανάλογα στον γνωστό στύλο (όλοι τον έχουμε στο μυαλό μας).
Μάλιστα, η Sara δεν θεωρεί ότι κάνει κάτι λάθος αφού όπως ισχυρίζεται το να χορεύει η κόρη της χρησιμοποιώντας το στύλο είναι σαν να σκαρφαλώνει (και ο Ταρζάν έτσι ξεκίνησε), μοιάζει με παιχνίδι. "Το κάνουμε για γυμναστική" αναφέρει (κάνε καμιά έλξη, στριπτίζ πρέπει να κάνεις;).
Ωστόσο, οι παιδαγωγοί προειδοποιούν τη Sara ότι η εξοικείωση με το sex είναι πρόωρη καθώς η κόρη της είναι πολύ μικρή ακόμα (όντως ειδικός πρέπει να είσαι για να το καταλάβεις).
Αλλά η Sarah τον χαβά της.. "Απλά προσπαθώ να κάνω ευτυχισμένη την Πόπη (τυχαίο; ....δεν νομίζω) και εάν στο μέλλον θελήσει να γίνει στριπτιζέζ να ξέρε,ι τι να κάνει",(και αν θέλει να γίνει πυρηνικό ς  φυσικός θα της μάθεις κβαντομηχανική;) αναφέρει, προσθέτοντας ότι επιδίδονται σε στριπτίζ με τις ώρες μαθαίνοντας νέες φιγούρες και στάσεις (για την εξέλιξη του στριπτίζ ρε γαμώτο).
"Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος για μένα, δε θέλω το παιδί μου να κάθεται μπροστά από μια τηλεόραση (για Barbie ούτε λόγος). Το ξέρω ο κόσμος κάνει βρώμικες σκέψεις  (ποιος, ποιος;) αλλά την προετοιμάζω για τη στιγμή που θα κληρονομήσει το στριπτιτζάδικο (ευτυχώς δεν έχουν γραφείο τελετών)", αναφέρει.
Μάλιστα, διατυμπανίζει ότι όταν η μικρή μεγαλώσει θα την πάει για αυξητική στήθους (είναι καλό να έχεις όνειρα) ενώ ήδη μακιγιάρεται και κυκλοφορεί με ψηλοτάκουνα (7 χρονών θυμίζω).
Παράλληλα, και ο σύζυγος της Σάρα αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, δηλώνοντας ότι "δεν είναι κακό να κάνεις στριπτίζ και να είσαι σε φόρμα (άμα κάνεις στριπτίζ δεν φοράς φόρμα, α οκ τώρα κατάλαβα)" (λίγο μαλάκας φαίνεται ο σύζυγος).

Υ.Γ. Από το kanoni TV.
Υ.Γ.Sarah την λεν, τώρα το πήρα χαμπάρι, Sarah αγάπη μου (όχι έσεις κ. Berg).

6 σχόλια:

Τσακ είπε...

Πριν λιγο ετυχε να το διαβασω απο αλλο site!
Τι να πει κανεις...

WHITE AMERICA!

Dr. Strangelove είπε...

Κριμα το κοριτσακι μονο αυτο

Τσακ είπε...

Ενα δημοψηφισμα να κανουν το 80% θα πουν ανηθικο αυτο που κανει αυτη η διεστραμμενη!
Αλλα νομικα ειναι παντελως ενταξει!!
Ο βιασμος του σωματος ειναι φρικτος συμφωνα με το νομο...
Ο βιασμος της ψυχης ομως ειναι γραμμενος εκει που δεν πιανει μελανι στο νομο!

Dr. Strangelove είπε...

Ποιος θα ποινικοποιησει τον ψυχικο/ψυχολογικο βιασμο αφου τον ολοι μας ειμαστε θυματα και οι θυτες ειναι απο τους πολιτικους μεχρι τα ΜΜΕ

Libertas είπε...

Εχε χάρη που δεν υπάρχει πια ο μπόγιας... οοοολους αυτός πρέπει να τους μαζέψει....

Dr. Strangelove είπε...

Δυστυχως δεν ειναι ενας και δυο να θυμησω και τον Ιταλο με το παιδι Ραμπο... Τι να πεις; Αμαρτιες γονεων...Οτι δεν καταφεραν αυτοι τα βγαζουν στα παιδια τους